Warmtescan-wandeling

Het wordt weer kouder en dat betekent dat veel warmte je woning kan verlaten op plekken waar je dat niet wilt. Ook in onze buurt is het mogelijk om zonder kosten, samen met enkele buurtgenoten, met een energiecoach tijdens warmtescan-wandelingen de warmtelekken in je huis te ontdekken. Het is soms heel verrassend om te zien hoe je huis er uit ziet door de camera van een warmtebeeldcamera. En onze ervaring leert dat het doorgaans aanleiding is om (kleine of grote) maatregelen te nemen, voor energiebesparing maar zeker ook voor wooncomfort.
Hoe dat in zijn werk gaat, en wanneer dat mogelijk is, is mooi beschreven op deze pagina van Rijn en IJssel Energiecoöperatie.

Wanneer je met enkele buurtgenoten zo’n wandeling aanvraagt, zijn er geen kosten aan verbonden. Het is mogelijk om je met enkele buurtgenoten aan te melden via bovengenoemde pagina, maar vanuit Duurzame SteK willen wij graag helpen bij het organiseren daarvan. Ivo Smit is hiervoor contactpersoon. Het je hier belangstelling voor? Meld je aan (indien mogelijk samen met enkele buurtgenoten) per email bij Ivo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.