Workshops en lezingen

Duurzame SteK is een enthousiaste groep betrokken buurtbewoners,   actief met verduurzaming en leefbaarheid van onze wijk. We richten ons op: verminderen van energiegebruik, meer groen, verantwoord watergebruik, gedeeld vervoer en bevordering van het contact in de wijk.

Werkgroep Warme SteK richt zich op energie in en om de woning en in onze wijk. Wij hebben kennis opgebouwd van energiegebruik, besparing en opwek, zowel in het algemeen als van de woningen in onze wijk. Drie opgeleide energiecoaches komen graag langs om u van een op de woonsituatie toegesneden energieadvies te voorzien.

Mocht u vragen of suggesties hebben, mailt u deze ons gerust.

In de periode januari tot september 2021 hebben wij 2 lezingen 12 workshops georganiseerd. De onderwerpen hebben wij bepaald naar aanleiding van een enquête die wij in 2020 onze wijk hebben gehouden, in het kader van een subsidie van de Rijksoverheid.

Helaas konden deze niet live plaatsvinden, maar zijn ze gestreamd. Er is de mogelijkheid om de opname en de gebruikte presentaties terug te kijken. De inleiders kwamen veelal uit de gelederen van onze werkgroep of uit onze eigen gemeente.

Op dit moment hebben wij geen workshops gepland; ideeën voor workshops zijn altijd welkom.

Terugkijken