Meld je aan voor gratis warmtebeeldwandeling!

Of je hele huis goed geïsoleerd is, dat kun je zelf moeilijk vaststellen. Dat kan wel met een speciale warmtebeeldcamera. Van november tot en met april is de temperatuur goed om de warmtelekken bij woningen met de camera op te sporen. Dat is het beste moment voor onze energiecoach om de warmtewandeling te doen.

Op de thermografische beelden zie je de plekken waar je huis onnodig warmte verliest en waar het dus niet goed geïsoleerd is. Vraag daarom een gratis warmtewandeling bij ons aan. Zo kom je er achter wat je kunt doen om energie en geld te besparen.

Duurzame SteK organiseert dit als er 5 deelnemers zijn. Door subsidie zijn er voor de woningeigenaar géén kosten aan verbonden. We scannen de buitenzijde in zo’n half uurtje. Kijk dan mee op het scherm van de camera. We leggen uit wat je dan kunt zien.

Later krijg je, via de mail, een aantal beelden met een kort verslag.

Aan de hand van de beelden krijg je advies welke maatregelen je kunt nemen om het huis aangenamer te maken en kosten kunt besparen.

Meld je aan bij Ivo Smit per email. Natuurlijk mèt je adresgegevens.

4 thoughts on “Meld je aan voor gratis warmtebeeldwandeling!

 1. Begin april, nog 4 aanmeldingen voor de 2e warmtewandeling van dit seizoen. Voor toekenning van de subsidie zijn er 5 nodig.

  1. Hoi Ivo, wij doen graag mee.
   Het adres is Jonkheer Nedermeijer van Rosenthalweg 106.
   met vriendelijke groet,
   Sarah Los

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.