Doe je ook mee? Klimaatmars op 14 maart – ook in Arnhem

In heel Nederland zijn klimaatcoalities opgericht, die in 30 steden de Klimaatmars 2021 organiseren.
In Arnhem op 14 maart om 14.00 uur op het Marktplein.
Op dat moment wordt in alle steden stilgestaan bij het klimaat. Dit gebeurt uiteraard geheel corona-proof, door stil te blijven staan op 1,5 m afstand van elkaar. Het moet de grootste klimaatmars ooit worden. Noteer de datum alvast.
De Arnhemse klimaatcoalitie zoekt

  • mensen om mee te helpen met organiseren
  • vrijwilligers bij de mars zelf
  • Sponsors
  • deelnemers aan de mars

Je kunt je aanmelden via  www.klimaatcoalitie.org/klimaatmars.

De Arnhemse Klimaatcoalitie bestaat uit meer dan 25 lokale organisaties en groeit met de dag. Ze zoekt aansluiting met alle duurzame lokale en wijkinitiatieven. Duurzame SteK is er één van. De Klimaatcoalitie komt op voor jouw gezondheid, de natuur, het klimaat en de toekomst. Iedereen heeft een taak om klimaatadaptieve en mitigerende oplossingen te zoeken en te implementeren. Niet alleen het Rijk maar ook de Provincie, de gemeenten en ook bedrijven en inwoners van Arnhem en omstreken.
Voor meer informatie:https://klimaatcoalitie.org

De Klimaatcrisis Coalitie is een nationale organisatie verenigd rond het thema van klimaatrechtvaardigheid. Deze bestaat o.a. uit FNV, Greenpeace, Oxfam Novib, Milieudefensie, Code rood, Grootouders voor het klimaat en Fridays for future. Zie https://klimaatmars2021.nl. De landelijke organisatie ondersteunt de regionale coalities.
Op 17 maart zijn de landelijke verkiezingen en daarom wil ze de politiek op 14 maart laten weten dat er echte oplossingen en eerlijk herstel moeten komen.
De Klimaatcrisis Coalitie presenteert ook het Klimaatplan. Dit is een groot aantal klimaatoplossingen, waar de overheid, bedrijven en wijzelf mee kunnen werken.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.