Duurzame SteK ook op Het Park Vertelt

Zaterdag 27 augustus vindt in Park Hartenstein vanaf 14.00 uur ’s middags tot in de avond wederom Het Park Vertelt plaats. Het klimaat en de natuur staan weer centraal. Ook Duurzame SteK heeft een stukje kraam om anderen te inspireren. 

Het Park Vertelt is een sfeervol poëziefestival met klimaatdichters en een maatschappij-kritische inslag. Deze keer is het thema “lyrisch en ziedend”: de schoonheid van de natuur, gecombineerd met onze frustratie over de vernietiging ervan. Er zijn diverse optredens, kraampjes en heel veel activiteiten. Lees hier meer over Het Park Vertelt.

Ook Duurzame Stek zal een stukje van een kraam hebben om anderen te inspireren ook een duurzaam wijkinitiatief op te zetten. We zullen bezoekers informeren over wat we al gedaan hebben en hoe we dat deden. Omdat het altijd leuk is om iets te doen te hebben, mogen kleine- en volwassen kinderen met al hun zintuigen verschillende soorten aarde en potgrond voelen/ruiken. Daar hoort natuurlijk ook een stukje informatie bij, in de hoop dat niemand meer potgrond met turf zal kopen en zich geïnspireerd zal voelen hun eigen composthoop te maken.

We hebben meerdere foto’s van Rosande Gaerd en de bloembermen, een stappenplan en wat concreet materiaal. Het Duurzaamheidsloket van Renkum levert ook diverse materialen aan om mensen te informeren over bv regenwater ontkoppelen, tegels wippen, isolatie en dat soort zaken. Een behoorlijk vol kraampje dus.

We delen het kraampje met twee andere duurzame buurtinitiatieven. Kom je ’s middags 27 augustus helpen? Of in ieder geval even buurten? Tot dan, vanaf 14.00 uur in Park Hartenstein.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.