Bestellen Klik-Aan-Klik-Uit-Sets

Speciale aanbieding van KlikAanKlikUit voor Duurzame SteK

Wij hebben twee oplossingen, te bestellen afzonderlijk of beide samen

Oplossing 1:
3 stekkers met afstandsbediening: normaal € 29,95 nu voor € 15,35 (ex de 80% korting)

Automatiseer je huis op eenvoudige wijze met deze draadloze schakelaarset.
Er zijn drie stekkers en een afstandsbediening inbegrepen, waardoor je meteen al drie apparaten of stekkerdozen aan kunt sluiten. Met de afstandsbediening zet je makkelijk en snel apparaten aan en uit. Dit kan één voor één, maar uitzetten kan ook in één keer met het onderste knopje. Behoefte aan meer zenders? Dat kan!

De zenders werken bij alle elektrische apparaten tot 2300 Watt.

Bereik tot 30 meter / Kinderbeveiliging / Compact, dus past overal
Meegeleverd: 3 stekkers/ontvangers, 1 afstandsbediening/zender en een batterij (CR2032).

Oplossing 2:
2 wandschakelaarknoppen: normaal voor € 39,90 nu voor € 20,60 (ex de 80% korting)

Zonder gedoe een extra wandschakelaar plaatsen om stekkers op afstand te schakelen? Dat kan!
Een mooie aanvulling op de set van Oplossing 1 of op reeds aanwezige stekkers.

Met deze draadloze wandschakelaarknop van KlikAanKlikUit kun je overal waar je maar wilt een wandschakelaar bevestigen door middel van het meegeleverde tape óf schroeven. De schakelaar werkt op meegeleverde batterij, die een lange levensduur heeft.

Naast de basisfunctie apparaten in- en uitschakelen, kan je met deze knop ook nog eens timers instellen. Het aangesloten apparaat kan dan automatisch uitgeschakeld worden na 5 of 30 seconden, 2, 10 of 30 minuten of 1 of 3 uur.

Bereik tot 30 meter / Draadloos / Overal te bevestigen door tape of schroeven / Instelbare timers / Afmetingen: 80x80x17 mm
Meegeleverd: draadloze wandschakelaar, dubbelzijdig tape, batterij (CR2032)

Deze aanbieding is speciaal voor Duurzame SteK gemaakt. Wij verzamelen alle bestellingen voor deze sets en plaatsen deze dan ineens bij de leverancier. Dat doen wij uiterlijk 1 november maar wellicht ook tussentijds, afhankelijk van het aantal bestellingen. Levering zal kort daarna zijn; uiteraard informeren wij je hierover. Na je bestelling ontvang je een bevestiging en een verzoek tot betaling. Zodra de betaling door ons is ontvangen is je bestelling definitief. Mochten er nog vragen zijn, neem dan even contact op via info@duurzamestek.nl.