Lokale evenementen

Bekijk hier evenementen die georganiseerd worden omtrent duurzaamheid en leefbaarheid in de omgeving van Oosterbeek.

apr
14
wo
Theemiddag in de Rosande Gaerd
apr 14 @ 15:00 – 17:00

Uitnodiging theemiddag woensdag 21 april.

Het voorjaar nodigt weer uit om gezamenlijk in de boomgaard een kopje thee / koffie te drinken met iets lekkers erbij. Elkaar weer te ontmoeten en gezellig bij te praten. Heb je leuke, goeie, groene ideeën of plannen voor het nieuwe seizoen?  Of wil je gewoon gezellig je neus laten zien. Het is allemaal goed en je bent van harte welkom tijdens deze middag vanaf 15.00 uur. Leuk je / jullie weer te ontmoeten!

Uiteraard houden we ons aan de corona maatregelen.

mei
1
za
Meewerkochtend in de Rosande Gaerd
mei 1 @ 10:00 – 13:00

Kom je ook helpen? Elke eerste zaterdagmorgen van de maand wordt er gewerkt in de boomgaard. Zo zorgen we met elkaar dat de boomgaard groen en levend blijft. Er is voor iedereen wel wat te doen. Voor koffie en thee wordt gezorgd en we sluiten af met een kop soep.  Welkom vanaf 10.00 uur en we stoppen om 13.00 uur.

mei
29
za
Activiteiten NL-doet @ Rosande Gaerd
mei 29 @ 10:00 – 15:00
Activiteiten NL-doet @ Rosande Gaerd | Oosterbeek | Gelderland | Nederland

 

NL-doet in de Rosande Gaerd.

Normaal gesproken het begin van het jaarlijkse boomgaardseizoen. Dit jaar, in verband net de Corona maatregelen wat later, nl zaterdag 29 mei.

We werken aan de omheining, palen vervangen en het laatste stuk schapenhek plaatsen. Daarnaast zijn er eind mei genoeg groene klussen te doen onder het genot van koffie, thee en limonade en natuurlijk een heerlijke lunch.

Al doende  denken we deze NL-doet ook met elkaar na over onderhoud, beheer en organisatie van het boomgaardleven. Kom met goeie ideeën voor dit mooie plekje in de buurt, de boomgaard blijft niet vanzelf zo mooi en levendig.

Voel je welkom, de hele dag of een uurtje, om wat te doen, bij te praten of voor het eerst kennis te maken.

Wij hopen jullie te ontmoeten!