Lokale evenementen

Bekijk hier evenementen die georganiseerd worden omtrent duurzaamheid en leefbaarheid in de omgeving van Oosterbeek.

sep
14
di
Maatwerkadvies gelijksoortige woningen Woudstralaan – van Spaenweg @ Vierbeekcollege
sep 14 @ 20:00 – 21:45
Maatwerkadvies gelijksoortige woningen Woudstralaan - van Spaenweg @ Vierbeekcollege | Oosterbeek | Gelderland | Nederland

Op 14 september organiseren wij voor bewoners van gelijkvormige woningen aan de Woudstralaan en Van Spaenweg een avond over de verduurzaming van hun woning. Esther Schenkelaars heeft een gedetailleerd advies gemaakt voor één van de woningen en dat is heel goed bruikbaar voor andere woningen. De afwijkingen van de woning kunnen namelijk gemakkelijk verwerkt worden in het bestaande advies. Het gaat hierbij niet alleen om besparing van elektriciteit en gas, maar ook stappen die de bewoner zou kunnen nemen om helemaal gasloos te worden.
Welke maatregelen het meest nut hebben, hoe deze met elkaar samenhangen en in welke volgorde je ze het beste op kunt pakken: dat wordt allemaal door Esther Schenkelaars toegelicht.

Een specifiek probleem in deze woningen is de koudebrug in de schil van het huis, en die ervoor zorgt dat warmte moeilijk binnen gehouden kan worden. Ook hier wordt uitgebreid bij stil gestaan.

Meer informatie bij Ivo Smit, smitvo@gmail.com.

feb
19
za
Repair Café in Vierbeekcollege @ Vierbeek College
feb 19 @ 13:00 – 16:00
sep
17
za
Repair Café in Vierbeekcollege @ Vierbeek College
sep 17 @ 13:00 – 16:00