Forum

Radiatorfolie
 
Meldingen
Alles wissen

Draag ook uw steentje bij en kom in contact met andere actievelingen in de buurt.

Radiatorfolie

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
4,200 Bekeken
(@hendrik)
Lid Admin
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 9
Topic starter  

Gisteren bij de bijeenkomst van Duurzame SteK werd er bij een van de workshops gesproken over radiatorfolie. Rivka stelde de vraag hoe je die goed kan bevestigen aangezien de dubbelzijdige tape die gebruikt was door de warmte weer loslaat. Er werd de tip gegeven om een magneetjes te gebruiken en de folie op deze manier tegen de radiator zelf vast te zetten. Iemand gaf aan dat deze manier van bevestigen eigenlijk ook een efficiënter gebruik zou zijn van de folie. Kan iemand dat bevestigen of het liefst nog uitleggen hoe dat komt?

Dit onderwerp werd gewijzigd 4 jaar geleden door Hendrik

   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
(@leen)
Lid Admin
Deelgenomen: 5 jaar geleden
Berichten: 14
 

Hoe ingewikkeld wil je het maken? De aanbevolen manier is: met magneetband achter de radiator plakken. Maar je kunt het ook tegen de muur plakken. En hier kun je diep over gaan nadenken, en dan krijg je  discussies zoals hier: https://community.eigenhuis.nl/nieuws-7/daphne-verduurzaamt-over-radiatorfolie-97

Tja, ik denk dan: het belangrijkste is, dat de warmte niet het huis uitgaat. Maar stel dat wij een radiatorfoliebrigade willen oprichten, dan moet daar toch wel even goed naar gekeken worden.

 

 


   
BeantwoordenCiteren
Deel: